Антре Изток

Oбзавеждането на антре „Изток“ осъществихме през 2017 г., като част от цялостното мебелиране на апартамент в елитния столичен квартал Изток. Проектът е на дизайнерско студио Кала Дизайн.

Мебелите са изпълнени от МДФ, изпръскан с боя и МДФ с естествен фурнир в комбинация с огледала и с дизайнерско фолио на Sibu design. Всички панти и механизми са с плавно водене.

Двете пейки са изработени от МДФ и еко кожа. Седалките се вдигат и вътрешното пространство се използва за съхранение.

Голям ефект в цялостната визия на този проект има осветлението.

Използвани материали: 

Корпус, лице и видими части на мебелите – МДФ, изпръскан с боя и МДФ с естествен фурнир. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне. 

Кухня Изток
Кухня по поръчка "Изток"
Дневна Изток
Дневна "Изток"
Детска стая Изток
Детска стая "Изток"
Детска стая Изток 2_легло
Детска стая "Изток 2"

Антре „Изток“ може да бъде изпълнено и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и гардеробни аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.