мебели за дома по поръчка

Усещането за дом е свързано до голяма степен с обзавеждането. В своята работа ние се стремим да създадем този уют, който е важен за нашите клиенти. 

В срещите си с различни хора сме установили, че красотата е въпрос на субективна гледна точка. Независимо дали клиента лично се е свързал с нас, или изпълняваме дизайнерски проект за обзавеждане, нашето желание е да изпълним в максимална степен идеите на всеки.

Ако имате нестандартни помещения със скосени тавани, ниши, заоблени стени, чупки, или ако вие самите сте с по-нестандартно мислене, то нашите мебели за дома са точно за Вас!

 

Разгледайте галерията с наши реализирани проекти на мебели за дома, и ако Ви предстои частично или цялостно обзавеждане на Вашия апартамент или къща, не се колебайте да се свържете с нас.

Мебелна фирма Ювелир изработва всякакви мебели за дома – кухни по поръчка, спалня, детска стая, антре, коридор, кабинет, дневна, трапезарии. Работим дори мебели за баня от мдф и дори пдч, стига да нямат директен досег с вода. С готовност ще Ви бъдем полезни, за да реализираме вашето мечтано обзавеждане.