Дневна Изток

Обзавеждането на дневна „Изток“ осъществихме през 2017 г., като част от цялостното мебелиране на апартамент в елитния столичен квартал Изток. Проектът е на дизайнерско студио Кала Дизайн.

Корпусните мебели в дневната изработихме от акрилните гланцови плочи MASTER PROFIL. Рафтовете на етажерката и част от островния шкаф са от МДФ, изпръскан с боя, която цветово се комбинира с металните крака. Всички вратички и чекмеджета са с пуш отваряне. В етажерката за книги е вградено осветление.

Островният шкаф разделя дневната на две отделни пространства. Върху него е монтиран специален механизъм, който позволява телевизорът да се  завърта и в двете посоки.

Бялата трапезарна маса изработихме от МДФ, изпръскан с боя-гланц.

Използвани материали: 

Лице и видими части – акрилни гланцови плочи. Остров – мдф, изпръскан с боя. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне. Пуш

Кухня Изток
Кухня по поръчка "Изток"
Спалня Изток
Спалня "Изток"
Детска стая Изток
Детска стая "Изток"
Детска стая Изток 2_легло
Детска стая "Изток 2"

Мебелите от дневна „Изток“ могат да бъдат изпълнени и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.