Спалня Мира

Спалня Мира е част от интериор за апартамент в кв. Драгалевци, проектиран от дизайнерско студио Алгоритъм, и изпълнен от нас през 2020г.

Мебелите са комбинация от МДФ с естествен фурнир и МДФ, изпръскан с боя. Всички врати на шкафовете и гардероба са с висок клас механизми и панти с плавно затваряне. Чекмеджетата на нощните шкафчета и тоалетката също се прибират плавно. Зад леглото на стената сме изпълнили цялостна облицовка с височина на таблата открай до край.

Използвани материали: 

Лице и видими части на мебелите – МДФ, изпръскан с боя, МДФ фурнир. Корпус – ламинирано ПДЧ. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране. Без дръжки, с пуш.

Детска стая Мира 2
Детска стая Мира 2
Детска стая Мира
Детска стая Мира

Спалня по поръчка Мира може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и гардеробни аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.