Спалня Даная

Спалня Даная е по проект на интериорен дизайнер Иван Стефанов. Всички мебели са от ПДЧ, а вратичките и чекмеджетата имат панти и механизми с плавно прибиране.

Леглото е с повдигащ механизъм с цел да се използва пространството отдолу като място за съхранение. От двете му страни има по едно нощно шкафче с рафт и чекмедже.

Вътрешното разпределение на гардероба включва рафтове и лост за висящи дрехи. При помещения с по-малки размери гардеробът може да е прав и разположен само на късата страна на стаята.

Тоалетката включва 6 чекмеджета, но е възможно да бъде изработена и само с две чекмеджета и вратичка. Горната част може да е във вид и на етажерка с рафтове, както и да включва по-малък шкаф от предложения вариант.

Използвани материали: 

Корпус, лице и видими части – ламинирано ПДЧ, 18мм. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране. 

мебели за дома по поръчка
Дневна с кухня Даная
Aнтре Даная
Антре Даная

Спалня Даная може да бъде изпълнена и по размери на клиента.

Предлагаме възможност за изработка и от други цветове ПДЧ, както и от друг материал, като МДФ или масив.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и гардеробни аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.