Антре Пловдив

Антре Пловдив е част от обзавеждането на цял апартамент в града на тепетата, реализиран съвместно с дизайнерско студио Кала Дизайн, по техен проект. 

Облицовките по стените са от МДФ и масив /бук/, изпръскани с боя. Лицата на вградения гардероб, шкафа за обувки и пейката са от фрезован МДФ. Всички механизми са с плавно прибиране.

Използвани материали: 

Лице и видими части на мебелите – фрезован МДФ, изпръскан с боя. Корпус – ламинирано ПДЧ. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне. Дръжки.

Дневна с кухня Пловдив
Дневна с кухня "Пловдив"
Спалня Пловдив
Спалня "Пловдив"

Антре Пловдив може да бъде изпълнено и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и гардеробни аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.