Дневна с кухня Мусагеница

Дневна с кухня Мусагеница реализирахме през 2013 г., по проект на дизайнер Иван Стефанов. Пространството е начупено и нестандартно, но е използвано по най-оптималния начин.

Всички мебели са изработени от ламинирано ПДЧ в два цвята – бял мат и дървесно. Етажерките около колоната са от МДФ, изпръскан с боя.

Кухненските вратички и чекмеджета са с плавно прибиране. Холната секция е с пуш отваряне, за да се избегне използването на дръжки, и така да се постигне по-изчистен дизайн.

Използвани материали: 

Лице и видими части на кухнята – ламинирано ПДЧ. Корпус на кухнята – ламинирано ПДЧ. Етажерка покрай колона – мдф, изпръскан с боя. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне. Дръжки

Дневна с кухня Мусагеница
Дневна с кухня "Мусагеница"
Антре Мусагеница
Антре "Мусагеница"

Дневна с кухня Мусагеница може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и кухненски аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.