Детска стая Изток 2

Детска стая Изток 2 осъществихме през 2017 г., като част от цялостното мебелиране на апартамент в елитния столичен квартал Изток. Проектът е на дизайнерско студио Кала Дизайн.

Етажерките в стаята са закупени от голям столичен магазин. Ние изработихме леглото и бюрото. Материалът е МДФ, изпръскан с боя. Леглото има ракла, чието лице е тапицирано с еко-кожа. Много практично решение е специално изтеглящото се чекмедже отдолу, което служи за съхранение на играчки. Бюрото е заоблено, ъглово, с метални крака.

Идеята е в стаята да няма остри ръбове за по-голяма безопасност на детето.

Използвани материали: 

Легло – МДФ, изпръскан с боя и тапицерия. Бюро – МДФ, изпръскан с боя. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне. 

Кухня Изток
Кухня по поръчка "Изток"
Спалня Изток
Спалня "Изток"
Дневна Изток
Дневна "Изток"
Детска стая Изток
Детска стая "Изток"

Детска стая Изток 2 може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и кухненски аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.