Кухня по поръчка Враца

Кухня Враца изпълнихме през далечната 2013 г., по проект на дизайнера Иван Стефанов.

Тъй като имаше колебание в какви цветове тази кухня ще стои най-добре, бяха направени визуализации с различни варианти. Главната идея беше по-голямата част от шкафовете и по възможност плотовете да са гланцови, за да се постигне усещане за по-голям лукс и комфорт.

Клиентът ни си избра най-изчистения вариант – изцяло бяла гланцова кухня от ПДЧ в пълен контраст с черен плот и стенен панел, отново гланц.  Единствено заоблените части са от МДФ, изпръскан с боя, в гланц вариант.

Всички вратички и чекмеджета са с плавно затваряне.

Използвани материали: 

Лице и видими части на мебелите – ПДЧ гланц, бяло. Корпус – ламинирано ПДЧ. Термоплот и стенен панел – гланц. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране. Дръжки.

Спалня Враца
Спалня Враца
Детска стая Враца 4
Детска стая Враца

Кухня Враца може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и кухненски аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.