Детска стая Враца

Детска стая Враца реализирахме за наш клиент през 2013 година в град Враца. Проектът е на дизайнер Иван Стефанов. Всички мебели са изпълнени от ламиниран ПДЧ 18 мм, в два цвята – дървесен и бордо.

Задната табла на спалнята е сдвоена с цел постигане на по-голямо отстояние от стената и повече здравина. Гардеробът плавно преминава към ъглово бюро, за да се използва оптимално пространството. Бюрото е достатъчно широко и позволява  използването на лаптоп или настолен компютър, като в същото време остава достатъчно друго работно място.

Всички врати и чекмеджета са с плавно прибиране. Леглото е тип персон и половина, с едно нощно шкафче.

Използвани материали: 

Лице и видими части на мебелите – ламинирано ПДЧ. Корпус – ламинирано ПДЧ. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране. Дръжки.

Кухня Враца_проект бял
Дневна с кухня "Враца"
Спалня Враца
Спалня "Враца"

Детска стая „Враца“ може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и кухненски аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.