Дневна с кухня Флора Гардън

Дневна и кухня „Флора Гардън” е модерен проект на младите дизайнери от студио Алгоритъм, който реализирахме през 2018 г. в елитния столичен квартал „Флора Гардън”. Елегантното преминаване на антрето към дневната и кухнята постигнахме чрез поставяне на обща облицовка по тавана и по стените.

Тя е от МДФ, обработен с екологично масло. Мебелите в антрето са от същия материал.

Етажерките във всекидневната изработихме от МДФ, изпръскани с боя, мат – съответно в бяло и светло синьо, които да се съчетаят със стените. Всички шкафове са с т.нар. пуш отваряне. Това допринася за повече елегантност на мебелите.

Кухненските шкафове са в два контрастиращи си цвята. Белите вратички са от МДФ, изпръскан с боя, мат. Дървесните – от МДФ, обработен с екологично масло.  Обковът е висок клас, с плавно затваряне на чекмеджета и вратички.

Вграденото осветление по тавана създава допълнително усещане за уют и комфорт.

Използвани материали: 

Лице и видими части на горните шкафове – МДФ, изпръскан с боя. Лице и видими части на долните шкафове – МДФ, обработен с масло. Работен плот и гръб – термоплот. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране. Електроуреди – за пълно  вграждане.

Детска стая Флора Гардън_гардероб
Детска стая "Флора Гардън"
Спалня Флора Гардън
Спалня "Флора Гардън"

Дневна и кухня „Флора Гардън“ може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и кухненски аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.