Спалня Диана

Спалня Диана е част от интериорен проект за апартамент на дизайнерско студио Ди Сайн, който изпълнихме през 2015г. Спалнята е изработена от ламинирано ПДЧ, като сме използвали сдвояване на ПДЧ плочите за корпуса, с цел по-голяма издръжливост. Спалнята е за матрак 160/190см, поставен върху пдч скара вместо подматрачна рамка.

От всяка страна на спалнята има по едно нощно шкафче, както и по две чекмеджета под матрака. Двете чекмеджета откъм прозореца са с по-плитка дълбочина, поради по-малкото място за изтегляне. На по-късен етап от проекта, от вътрешните страни на вратите на гардероба поставихме по едно огледало.

Срещу спалнята поставихме ракла за завивки,  със сваляема надолу врата, и две семпли етажерки. 

Използвани материали: 

Лице и видими части на мебелите – ламинирано ПДЧ, премиум бяло и фино бронз, Еггер. Корпус – ламинирано ПДЧ, Еггер. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне. Дръжки.

Кухня по поръчка Диана
Дневна с кухня "Диана"
Детска стая Диана
Детска стая "Диана"

Спалня по поръчка Диана може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и гардеробни аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.