Гардероб за антре Диана

Гардероб за антре Диана е част от интериорен проект за апартамент на дизайнерско студио Ди Сайн, който изпълнихме през 2015г.

Гардеробът за антре е поставен в дневна с кухня, в която се влиза направо от входната врата. В нея няма обособено антре, затова самият гардероб играе тази роля. Целият долен ред под чекмеджетата е предназначен за съхранение на обувки. Откритото място е за поставяне на дамска чанта, вдясно от него се прибират носени в момента якета и палта, а вляво има лост за закачалки за несезонни връхни дрехи. Зад най-горните врати  има рафтове за багажи. 

Дневната е свързана с детската и спалнята посредством малко коридорче, в което сме монтирали сервизният гардероб. Той, освен че скрива бойлера и пералнята от една страна, от друга предоставя рафтове за буркани и инструменти в горната си част, а в долната има свободно място, в което се събират дъска за гладене, домакинска стълба, прахосмукачка и/или кофа с бърсалка за под.  

И двата гардероба са изработени от ламинирано ПДЧ. Вратите са с плавно затваряне.

Използвани материали: 

Корпус, лице и видими части на мебелите – ламинирано ПДЧ. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне. Дръжки. 

Гардероби по поръчка „Диана“ могат да бъдат изпълнени и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и гардеробни аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.