Спалня Надежда

Спалня по поръчка „Надежда“ е част от интериорен проект за апартамент на дизайнерско студио Ди Сайн, който изпълнихме през 2020г.

Мебелите са изработени от ламинирано ПДЧ – Орех Линкълн на фирма Егер. За спалнята сме използвали сдвояване на ПДЧ плочите за корпуса, с цел по-голяма издръжливост. Спалнята е за матрак 160/190см, поставен върху механизъм за повдигане с амортисьор.

Гардеробът е с две плъзгащи се врати и височина до тавана, с лост за дрехи и по 3 чекмеджета, скрити зад всяка врата.

От всяка страна на спалнята има по едно подвижно нощно шкафче. В близост до спалнята поставихме ракла с възглавница за сядане, и етажерка за книги. Тоалетка с огледало завършва цялата композиция. 

Използвани материали: 

Корпус, лице и видими части на мебелите – ламинирано ПДЧ, Еггер. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне.

Дневна с кухня Надежда
Дневна с кухня "Надежда"
Детска стая Надежда
Детска стая "Надежда"

Спалня по поръчка „Надежда“ може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и гардеробни аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.