Спалня Надежда

Спалня Надежда е част от интериорен проект за апартамент на дизайнерско студио Ди Сайн, който изпълнихме през 2020г.

Всички мебели са изработени от ламинирано ПДЧ на фирма Егер, декор Орех Линкълн. За спалнята сме сдвоили ПДЧ плочите за корпуса, с цел по-голяма издръжливост. Спалнята е за матрак 160/190см, поставен върху механизъм за повдигане с амортисьор.

Гардеробът е с две плъзгащи се врати и височина до тавана, с лост за дрехи и по 3 чекмеджета, скрити зад всяка врата.

От всяка страна на спалнята има по едно подвижно нощно шкафче. В близост до спалнята поставихме ракла, и етажерка за книги. Малка тоалетка с огледало завършва цялата композиция. 

Използвани материали: 

Корпус, лице и видими части на мебелите – ламинирано ПДЧ, Еггер. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне.

Дневна с кухня Надежда 1
Дневна с кухня Надежда
Детска стая Надежда 3
Детска стая Надежда

Спалня Надежда може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и гардеробни аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.