Детска стая Мира 2

Детска стая Мира 2 е част от интериорен проект на дизайнерско студио Алгоритъм за апартамент в кв. Драгалевци. Реализирахме техния проект за детска стая на момче през 2020г.

Мебелите са изработени от ламинирано ПДЧ в комбинация с МДФ, изпръскан с боя. Леглото е вдигнато на платформа, като пространството под него включва чекмеджета за съхранение, играещи ролята и на стъпала. Под шкафовете на стената е вградено осветление. Всички врати се затварят плавно.

Използвани материали: Лице и видими части на мебелите – МДФ, изпръскан с боя. Корпус – ламинирано ПДЧ. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране. Дръжки. 

Детска стая Мира
Детска стая "Мира"
Спалня Мира
Спалня Мира

Детска стая Мира 2 може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер или Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и гардеробни аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.