Детска стая Мадлен

Детска стая Мадлен реализирахме през 2005 година в София изцяло по идея на нашите клиенти. Обзавеждането беше предназначено за девойка в тинейджърска възраст и е изцяло по нейна идея.

Мебели са изработени от ламинирано ПДЧ бял мат, в комбинация с МДФ, изпръскан с боя. На таблата са монтирани профили от МДФ бял мат. Така тя изглежда по-завършена и комфортна.

Леглото е със стандартни размери, за матрак 90/190, като под него е скрито изтеглящо се второ легло за гост.

Използвани материали: 

Корпус, лице и видими части –  ламинирано ПДЧ в комбинация  спрофили от МДФ, изпръскан с боя. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне. 

Детска стая „Мадлен“ може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели от мдф, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и гардеробни аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.