Детска стая Диана

Детска стая Диана е част от интериорен проект за апартамент на дизайнерско студио Ди Сайн, който изпълнихме през 2015г. Детската стая е предвидена за две деца от различен пол, затова избраните цветове са универсални. 

Леглата са изработени от ламинирано ПДЧ – бяло, дървесно и закачливо жълто, като сме използвали сдвояване на ПДЧ плочите за корпуса и таблите, с цел по-голяма издръжливост. Разделени са от ракла за завивки, отваряема от двете страни, а всяко от тях има и по две чекмеджета на колела. Матраците са с размери 90/190см, поставени върху пдч скара вместо подматрачна рамка. 

В гардероба сме вградили допълнителна ракла, отваряема нагоре, за по-рядко използваем багаж. Самият гардероб отново е разделен така, че да бъде удобен за ползване от две деца, единствено лоста за закачалки е един. 

Раздвижена етажерка с бюро допълва цялостния интериор на стаята, като в нея има достатъчно място за играчки, учебници и книги. Всички панти и механизми са с плавно движение.

Използвани материали: 

Лице и видими части на мебелите – ламинирано ПДЧ на фирма Еггер. Корпус – ламинирано ПДЧ. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне. Дръжки.

Кухня по поръчка Диана 2
Дневна с кухня "Диана"
Спалня Диана
Спалня "Диана"

Детска стая Диана може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и кухненски аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.