Кухня по поръчка Диана

Кухня по поръчка Диана е част от интериорен проект за апартамент на дизайнерско студио Ди Сайн, който изпълнихме през 2015г. 

Кухнята е изработена от ПДЧ за корпуса и МДФ с мембранно фолио за лицето и видимите части – една добра комбинация за постигане на равновесие между качество и бюджет.

Нейният нестандартен тъмночервен цвят успешно хармонира с термоплота „сива лава“ на производителя на мебелни плоскости Егер. Използвани са механизми на фирма Блум, като част от горните врати са с повдигащи амортисьори, а всички останали механизми са с плавно движение и пълно изтегляне. В ъгъла на горния ред монтирахме чупеща се врата. 

В барплота вградихме кофа за боклук, както и направихме няколко допълнителни чекмеджета, тъй като едно от основните изисквания на нашата клиентка беше в кухнята да има много чекмеджета.

Вляво от фурната вградихме бутиларник, а в стенния панел изрязахме отвор за достъп до водомери. 

Използвани материали: 

Лице и видими части на мебелите – МДФ с мембранно фолио. Корпус – ламинирано ПДЧ. Работен плот и гръб – термоплот на Egger. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне. Дръжки. Електроуреди – вградени, без хладилника.

Спалня Диана
Спалня "Диана"
мебели за дома - детска стая Диана
Детска стая "Диана"

Кухня по поръчка „Диана“ може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме богато разнообразие на цветове и модели 3д мембранно фолио. То може да бъде гладко или фрезовано, гланц или мат – изборът е ваш. Срокът за производство е по-кратък, а цената е по-достъпна.

Разполагаме и с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и кухненски аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.