Антре Даная

Антре Даная е част от цялостно обзавеждане на мини апaртамент в столичния квартал Младост по проект на дизайнер Иван Стефанов.

Мебелите са от ламинирано ПДЧ в два контрастни цвята – дървесен и крем-гланц. Тъй като пространството не е голямо, гардеробът е с пуш отваряне.  По подобен начин са решени и двата малки шкафа към портмaнтото.

Използвани материали: 

Корпус, лице и видими части на мебелите – ламинирано ПДЧ. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне. 

мебели за дома по поръчка
Дневна с кухня "Даная"
Спалня Даная
Спалня Даная

Антре Даная може да бъде изпълнено и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и гардеробни аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.