Спалня Флора Гардън

Спалня по поръчка „Флора Гардън“ е част от интериорен проект за апартамент на студио Алгоритъм, който изпълнихме през 2018г. Цялостната дизайнерска концепция относно мебелите беше съчетание на ПДЧ в дървесен декор и МДФ боя мат, които да са в силен контраст помежду си.

Облицовката на спалнята е от ПДЧ и обхваща цялата стена зад леглото, като придава особен уют на помещението.

ТВ секцията е съчетание между двата основни материала – ПДЧ и МДФ. Всички вратички се отварят с пуш, което спестява наличието на дръжки и придава по-голяма елегантност.

От същия МДФ материал е изработена и облицовката на стената към вратата. Визията на стаята се допълва и от тоалетка с огромно огледало, изработена изцяло от МДФ.

Използвани материали: 

Лице и видими части на мебелите – МДФ боя мат. Корпус – ламинирано ПДЧ. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране. Без дръжки, с пуш.

Дневна с кухня Флора Гардън 3
Дневна с кухня "Флора Гардън"
Детска стая Флора Гардън_гардероб
Детска стая "Флора Гардън"

Спалня по поръчка „Флора Гардън“ може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и гардеробни аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.