Детска стая Флора Гардън

Детска стая Флора Гардън е част от интериорен проект за апартамент на младите дизайнери от студио Алгоритъм, който изпълнихме през 2018г. Детската стая е предназначена за две момченца. Визията на цялостното пространство е интересна, а мебелировката е по джоба на всеки. 

Всички мебели са изпълнени от ламинирано ПДЧ с дебелина 18 мм, в три цвята – дървесен, бял и син. Платформите на леглата сме постигнали с двойно удебеление на материала, кантиран с общ кант. По този начин постигнахме по-голяма здравина и отделеност от пода. Вратите и чекмеджетата на гардероба са с плавно прибиране, за да се избегне всякакъв стрес при използването им.

Използвани материали: Лице и видими части на мебелите – ламинирано ПДЧ. Корпус – ламинирано ПДЧ. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране. Дръжки – кожени, висящи.

Дневна с кухня Флора Гардън 3
Дневна с кухня "Флора Гардън"
Спалня Флора Гардън
Спалня "Флора Гардън"

Детска стая „Флора Гардън“ може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер или Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и гардеробни аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.