Детска стая Искра

Детска стая Искра обзаведохме през 2017  година като преобразуване на детска стая за две деца в тийнеджърска стая за момиче. Мебелите са изработени от ламинирано ПДЧ, като се търсеше цветовото им съчетание да подхожда на гардероба, останал от предишното обзавеждане. 

Спалнята е за двулицев матрак с размери 120/190см, корпусът е от двойно слепени плочи ПДЧ. Има ракла за завивки, както и две чекмеджета на колелца с дълбочина 100см. Вместо подматрачна рамка, матрака е поставен на плоскости от ПДЧ. Нощното шкафче е с пуш отваряне на чекмеджето. 

Ъгловата етажерка с бюро е на известно разстояние от прозореца, затова добавихме задна преграда против изпадащи предмети. 

Всички чекмеджета и врати са с плавно затваряне. Горните вратички на етажерката са с амортисьори за отваряне нагоре. 

Използвани материали: 

Корпус, лице и видими части – ламинирано ПДЧ. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне. 

Детска стая „Искра“ може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и гардеробни аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.