Детска стая Монте Бояна

Детска стая Монте Бояна реализирахме в елитен столичен квартал като част от цялостно обзавеждане на апартамент през 2012 година.

Всички мебели са изработени от ламинирано ПДЧ, тъй като се търсеше бюджетно решение на обзавеждането. Съчетали сме два контрастиращи си цвята – зелен и дървесен.

Стаята е за две деца и включва две легла, скрин и двойно бюро с етажерки на стената. Пространството не позволява повече мебели. В стаята има вграден гардероб.

Използвани материали: 

Корпус, лице и видими части – ламинирано ПДЧ. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне. 

Дневна Монте Бояна
Дневна стая "Монте Бояна""
Спалня Монте Бояна
Спалня "Монте Бояна"

Детска стая „Монте Бояна“ може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и гардеробни аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.