Кухня Изток

Обзавеждането на кухня „Изток“ осъществихме през 2017 г., като част от цялостното мебелиране на апартамент в елитния столичен квартал Изток. Проектът е на дизайнерско студио Кала Дизайн.

За лице на кухненските шкафове сме използвали акрилни гланцови плочи MASTER PROFIL. Те са много издръжливи на надраскване, химикали, ултравиолетови лъчи и вода. Гланцът има висок огледален ефект. Невидимите части на кухнята са от ламиниранo ПДЧ. Всички уреди са за пълно вграждане. Механизмите и пантите са висок клас – на австрийската фирма Блум.

Плотът на кухнята е технически камък. Гърбът /стенният панел/ е  от висококачествени панели с дизайнерско фолио на Sibu design.

Използвани материали: 

Лице и видими части на кухнята – акрилни гланцови плочи. Корпус – ламинирано ПДЧ. Работен плот -технически камък. Стенен панел – панел с дизайнерско фолио. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне. Пуш

Дневна Изток
Дневна "Изток"
Спалня Изток
Спалня "Изток"
Детска стая Изток
Детска стая "Изток"
Детска стая Изток 2_легло
Детска стая "Изток 2"

Кухня „Изток“ може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и кухненски аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.