Детска стая Надежда

Детска стая Надежда е част от интериорен проект за апартамент на дизайнерско студио Ди Сайн, който изпълнихме през 2020г. Детската стая е предназначена за момченце, а оранжевият цвят е специално по негово желание. 

Мебелите са изработени от ламинирано ПДЧ – бяло с черни жилки и оранжево.

Интересен елемент в обзавеждането е етажерката тип къщичка, с много място за съхранение на книги и играчки, и разбира се – място за телевизор.

Леглото е за матрак 90/190см, а страниците му са със сдвоени ПДЧ плочи. За съхранение на спално бельо и завивки сме изпълнили две чекмедженца на колела, и ракла с предно отваряне. 

Двата гардероба са идентични – с рафтове и чекмеджета, като тези до бюрото са специално за учебници и училищни принадлежности. Всички панти и механизми са с плавно движение.

Използвани материали: 

Лице и видими части на мебелите – ламинирано ПДЧ на фирма Еггер. Корпус – ламинирано ПДЧ. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне. Дръжки.

Дневна с кухня Надежда 1
Дневна с кухня "Надежда"
Спалня Надежда 1
Спалня "Надежда"

Детска стая Надежда може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и кухненски аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.