Дневна с кухня Надежда

Дневна с кухня Надежда е част от интериорен проект за апартамент на дизайнерско студио Ди Сайн, който изпълнихме през 2020г.

Кухнята е в цветове бяло и антична роза, с комбинация с работен плот от Мрамор Леванто Бял, и стенен панел Магма Гранит Червен. За полуострова използвахме същите цветове, без червения гранит. В него направихме 6 броя чекмеджета с плавно прибиране, и две вратички с рафт. 

Под мивката монтирахме мелница за отпадъци и кош за отпадъци с изтегляне. До фурната и в колоната за вино монтирахме изтеглящи се кошници, а в стенния панел изрязахме отвор за достъп до водомери. 

Шкафът за книги и трите модула за ТВ секция са в цветове Удлайн Крийм, и Робиния Брансън Трюфел.

Навсякъде сме използвали механизми с плавно движение на фирма Блум, като част от горните врати са с повдигащи амортисьори.

Използвани материали: 

Корпус, лице и видими части на мебелите – ламинирано ПДЧ. Работен плот и гръб – термоплот на Egger. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне. Дръжки. Електроуреди – вградени, без хладилника.

Спалня Надежда 1
Спалня Надежда
Детска стая Надежда 3
Детска стая Надежда

Дневна с кухня Надежда може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме и с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и кухненски аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.