Дневна с кухня Албена

Дневна с кухня Албена реализирахме през 2008 г. в елитен столичен квартал. Мебелите са изцяло по идея на нашите клиенти.

Кухнята и холната секция са изработени в комбинация от ПДЧ, МДФ-гланц и МДФ-фурнир. Всички чекмеджета и вратички са с плавно затваряне. Горните вратички на кухнята са с амортисьори. Кухненското обзавеждане включва термоплот и термогръб. Цокълът е в цвят алуминий.

Абсорбаторът е декоративен за стенен монтаж. Котлоните, фурната и хладилникът са за пълно вграждане.

Използвани материали: 

Лице и видими части на кухнята – МДФ гланц, МДФ фурнир. Корпус на кухнята – ламинирано ПДЧ. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне. Дръжки

Дневна с кухня Албена
Дневна с кухня "Албена"
Детска стая Албена
Детска стая "Албена"

Дневна с кухня „Албена“ може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и кухненски аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.