Дневна с кухня Гергана

Дневна с кухня Гергана изработихме през пролетта на 2019 г. по проект на дизайнера Иван Стефанов.

Обзавеждането е изцяло от ламиниранo ПДЧ, според желанието на нашия клиент. Кухненските шкафове и холната секция са решени в два контрастиращи си цвята – дървесен и бял мат.

Всички вратички и чекмеджета се затварят плавно. В холната част вратичките са с пуш, за да се избегне поставянето на дръжки и формите да бъдат максимално изчистени. Геометричните идеи внасят особен уют и усещане за по-голям простор.

Термоплотът и стенният панел на кухненския бокс са в цветове, сходни на едната стена във всекидневната. По този начин се постига преливане и цялостна визия за единно и неделимо пространство.

Използвани материали: 

Лице и видими части – ламинирано ПДЧ. Работен плот и гръб – термоплот и стенен панел. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране. Дръжки – само в кухнята. В дневната – пуш. Електроуреди – вградени, без хладилника.

Дневна с кухня Гергана може да бъде изпълнена и по размери на клиента.

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя

Разполагаме с RAL каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена с покритие гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и кухненски аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.