Антре Елена

Антре Елена реализирахме през юни 2020 г. в София.

Корпусът на шкафовете е от ПДЧ, а лицето от МДФ с 3д мембранно фолио – изключително здрав на надраскване и влагоустойчив материал.

Вътрешното разпределение на гардероба включва лостове за висящи дрехи и рафтове. Вратичките са фрезовани. Пантите са с плавно затваряне.

Използвани материали: 

Лице и видими части на мебелите – МДФ с 3д мембранно фолио. Корпус -ламинирано ПДЧ. Панти и механизми на врати – с плавно прибиране.

Кухня Елена
Кухня по поръчка "Елена"
Антре Елена
Антре "Елена"

Антре Елена може да бъде изпълнено и по ваши размери.

Предлагаме богато разнообразие на цветове и модели 3д мембранно фолио. То може да бъде гладко или фрезовано, гланц или мат – изборът е ваш. Срокът за производство е по-кратък, а цената е по-достъпна.

Разполагаме и с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и гардеробни аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.