Кухня Елена

Кухня Елена реализирахме в град София през юни 2020 г. по идея на нашата клиентка и според нейните лични изисквания.

Корпусът е изработен от ПДЧ. Видимите части и лицето са от МДФ с 3д мембранно фолио, изключително здрав на надраскване и влага материал. Вратичките и челата на чекмеджетата са фрезовани, за да придадат класическа визия на обзавеждането

Пантите и механизмите са с плавно затваряне. Повечето уреди са за пълно вграждане. Абсорбаторът е декоративен за стенен монтаж. Монтирали сме термогръб и термоплот в различни декори.

Използвани материали: 

Лице и видими части на кухнята – мдф с 3д мембранно фолио. Корпус – ламинирано ПДЧ. Работен плот и стенен панел – термоплот и термогръб. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне. Дръжки

Кухня Елена
Кухня по поръчка "Елена"
Антре Елена
Антре "Елена"

Кухня по поръчка „Елена“ може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме богато разнообразие на цветове и модели 3д мембранно фолио. То може да бъде гладко или фрезовано, гланц или мат – изборът е ваш. Срокът за производство е по-кратък, а цената е по-достъпна.

Разполагаме и с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и кухненски аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.