Кухня по поръчка Кото

Кухня Кото изработихме и монтирахме в град Челопеч през май 2020 г. Тя е изпълнена изцяло по идеите и предпочитанията на хората, които ще я ползват.

Невидимите части са от ламинирано ПДЧ. Лицето е от масив /кото африкано/, обработен с екологични масла. Маслото е алтернативен вариант за обработка на дървесни повърхности, напълно безопасно за човешкото здраве. В горния си край кухнята завършва с корниз от масив /кото/, също обработен с масло. Това придава по-завършена и комфортна визия на обзавеждането.

Всички панти и механизми са с плавно затваряне. Стъклените горни вратички се отварят с амортисьори. Монтирали сме термогръб и термоплот по избор на нашите клиенти. Повечето от уредите са за пълно вграждане.

Използвани материали: 

Лице и видими части на кухнята – масив /кото африкано/. Корпус – ламинирано ПДЧ. Работен плот и стенен панел – термоплот и термогръб. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне. Дръжки

Кухня Кото може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг тип масив – чам, дъб, бук, ясен.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Ако харесвате естествения цвят на дървото, е възможно и покритие единствено с лак или масла OSMO.

Качественият мебелен обков и кухненски аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.