Кухня по поръчка Бенджи

Кухня по поръчка Бенджи реализирахме през 2014 г. в град Дупница.

Корпусът е изработен от ПДЧ, а лицето и видимите страници, от МДФ с мембранно фолио. Вратичките и чекмеджетата на тази кухня имат фрезовка, която придава на цялостната визия класически изглед.

Част от уредите са за пълно вграждане. Монтирали сме термогръб и термоплот в един и същи декор. Всички панти и механизми са с плавно затваряне.

Използвани материали: 

Лице и видими части на кухнята – мдф с 3д мембранно фолио. Корпус – ламинирано ПДЧ. Работен плот и стенен панел – термоплот и термогръб. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне. Дръжки

Кухня по поръчка Бенджи може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме богато разнообразие на цветове и модели 3д мембранно фолио. То може да бъде гладко или фрезовано, гланц или мат – изборът е ваш. Срокът за производство е по-кратък, а цената е по-достъпна.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и кухненски аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.