Кухня по поръчка Надежда

Кухня Надежда реализирахме в София през 2012 година изцяло по идея на нашите клиенти.

Шкафовете са изработени от ламиниранo ПДЧ в два контрастиращи си цвята. В контраст са избрани също термоплотът и стенният панел. Всички механизми на чекмеджета и вратички са с плавно прибиране. Хладилникът е свободностоящ, а останалите уреди – за пълно вграждане. Монтирали сме и изтеглящ се бутиларник.

Използвани материали: 

Лице и видими части на кухнята – ламинирано ПДЧ. Корпус – ламинирано ПДЧ. Работен плот и стенен панел – термоплот и термогръб. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне. Дръжки

Кухня по поръчка Надежда може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и кухненски аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.