Кухня по поръчка Боряна

Кухня Боряна реализирахме през декември 2020г. в Студентски град в София за младо семейство, завърнало се от емиграция в Англия.

Шкафовете са изработени в комбинация от ПДЧ и МДФ с 3Д мембранно фолио, декор бял гланц. Всички вратички и чекмеджета се затварят с висок клас обков на фирма Блум.

В централната част на помещението имаше колона, която облякохме в материал и от нея към прозореца изградихме ред от колонни шкафове така, че се създаде цялостно усещане за симетрия.

Гърбът на кухнята между долния и горния ред шкафове е от стъкло с принтиран мотив, избран от нашите клиенти. За акцент част от горните вратички и цокъла изпълнихме в дървесен цвят МДФ. От същия материал монтирахме и висока маса под прозореца.

Използвани материали: 

Корпус – ламинирано ПДЧ. Лице и видими части на кухнята – мдф с 3д мембранно фолио. Стенен панел – принт стъкло. Панти и механизми – висок клас, с плавно прибиране и пълно изтегляне.

Кухня Боряна може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме богато разнообразие на цветове и модели 3д мембранно фолио. То може да бъде гладко или фрезовано, гланц или мат – изборът е ваш. Срокът за производство е по-кратък, а цената е по-достъпна.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и кухненски аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.