Кухня Петър

Кухня Петър изработихме през април 2020 г. за наш клиент в София. Тази кухня е особено подходяща за панелни жилища, в които пространството е ограничено.

Корпусът на шкафовете е от ПДЧ. Видимите страници и лицето са от МДФ, който е фрезован и обработен с матирана боя – бяла за долен ред и червена за горните вратички. Вратичките, които имат стъкло, се отварят нагоре чрез амортисьори.

Всички панти и механизми са с плавно затваряне. Монтирали сме темогръб и термоплот на фирма Егер в един и същи декор по избор на клиента ни. Уредите са свободностоящи. Единствено абсорбаторът е телескопичен и е за пълно вграждане.

Използвани материали: 

Лице и видими части на кухнята – мдф, изпръскан с боя. Корпус – ламинирано ПДЧ. Работен плот и стенен панел – термоплот и термогръб. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне. Дръжки

Кухня по поръчка Петър може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Предлагаме и богато разнообразие на цветове и модели 3д мембранно фолио. То може да бъде гладко или фрезовано, гланц или мат – изборът е ваш. Срокът за производство е по-кратък, а цената е по-достъпна.

Качественият мебелен обков и кухненски аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.