Кухня Димо

Кухня Димо обзаведохме през 2018 година по идея на нашите клиенти. Материалът е ламинирано ПДЧ в два цвята, като единият декор наподобява кожа на цветя. В същите нюанси сме обзавели и коридора в жилището, който е част от едно цялостно пространство заедно с кухненската част. Свързващо звено помежду им е бар-плотът, където е обособено място за съхранение на вино.

В един и същи цвят са избрани термоплотът и гърбът на кухнята. Хладилникът и фризерът са вградени като образуват завършваща обща колона. Абсорбаторът, фурната и котлоните са също за пълно вграждане.

Всички панти и механизми са с плавно затваряне.

Използвани материали: 

Лице и видими части на кухнята – ламинирано ПДЧ.  Корпус – ламинирано ПДЧ. Работен плот и стенен панел – термопанел и термогръб. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне. Дръжки

Кухня по поръчка Димо може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и кухненски аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.