Кухня Комфорт

Кухня Комфорт реализирахме през 2019 година в гр. София.

Корпусът е от ламинирано ПДЧ, а видимите части и лицето – от МДФ с 3Д мембранно фолио. 3д мембранното фолио е сред най-модерните нови визии, които предлагаме. Вратичките са изключително ефектни и устойчиви на влага и слънчево лъчение, а цветовите възможности и модели са доста.

В тази кухня сме използвали два цвята, като при чекмеджетата по желание на клиента ни вкарахме една обща шарка, за да се получи по-красив визуален ефект.

Стъклените вратички внасят допълнително раздвижване в проекта. Ефектът на кухнята се подсилва от термогръб и термоплот в един и същи нюанс. Всички механизми и панти са с плавно затваряне.

Използвани материали: 

Лице и видими части на кухнята – МДФ с 3д мембранно фолио. Корпус – ламинирано ПДЧ. Работен плот и стенен панел – термогръб. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне. Дръжки

Кухня „Комфорт“ може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме богато разнообразие на цветове и модели 3д мембранно фолио. То може да бъде гладко или фрезовано, гланц или мат – изборът е ваш. Срокът за производство е по-кратък, а цената е по-достъпна.

Разполагаме и с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и кухненски аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.