Кухня Мариана

Кухня  Maриана обзаведохме през 2016 година в София.

Лицето и видимите части са от масив /дъб/. Вратичките са таблени, обработени с боя и патина. Патинирането внася усещане за състаряване. Корпусът на шкафовете е от ламиниран ПДЧ, цвят алабастър. Термоплотът е с цвят на масивно дърво в контраст с останалата част на кухнята.

На няколко от вратичките сме поставили матирано стъкло. Горният ред  завършва с корниз от масив, който придава по-голям комфорт.

Уредите са за пълно вграждане. Чекмеджетата и пантите са с плавно затваряне. Дръжките са керамични.

Използвани материали: 

Лице и видими части на кухнята – масив /дъб/. Корпус – ламинирано ПДЧ. Работен плот и стенен панел – термоплот и термогръб. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне. Дръжки

Кухня „Мариана“ може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг тип масив – чам, бук, ясен.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и кухненски аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.