Кухня по поръчка Цветомир

Кухня Цветомир е модерна и елегантна кухня, която изработихме по поръчка през март 2021 г. в гр. София. В обща композиция с кухненските шкафове е и ТВ шкафът, изработен от същия материал.

Корпусът е изпълнен от ПДЧ. Всички видими части са от МДФ в два цвята по избор на нашия клиент. С цел визията да бъде съвсем изчистена никъде не сме монтирали дръжки.

Всички вратички и чекмеджета са с плавно прибиране, с висок клас обков на фирма Блум.

Всички уреди са напълно вградени. Работният плот и гърбът са от технически камък.

Използвани материали: 

Корпус – ламинирано ПДЧ. Лице и видими части на кухнята – мдф, изпръскан с боя. Работен плот и стенен панел – технически камък. Панти и механизми на врати и чекмеджета – висок клас, с плавно прибиране и пълно изтегляне. Без дръжки.

Кухня по поръчка Цветомир може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и кухненски аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.