Кухня Нина

Кухня Нина реализирахме за наши клиенти през май 2020 година в София. Тя е с модерна визия и предлага функционалност, съобразена със съвременните изисквания за комфорт и качество.

Шкафовете са изработени изцяло от ламинирано ПДЧ, 18 мм., в два цвята – дъб и графит. Плотът и стенният панел също са в цвят дъб.

Фурната, котлоните и микровълновата печка са напълно вградени.

Горните шкафове се отварят с механизми висок клас на фирма Блум.  Две от вратичките са с чупещо рамо и отварят директно две нива на съответния горен шкаф. Чекмеджетата са с плавно затваряне  с метални царги. Всички панти прибират вратичките плавно.

Използвани материали: 

Корпус, лице и видими части на кухнята – ламинирано ПДЧ. Работен плот и стенен панел – термоплот и термогръб. Панти и механизми на врати и чекмеджета – висок клас, с плавно прибиране и пълно изтегляне. Без дръжки

Кухня по поръчка „Нина“ може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и кухненски аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.