Кухня по поръчка Тихомира

Кухня по поръчка Тихомира изработихме и монтирахме през април 2021 година в гр. София

Шкафовете са от ПДЧ в два цвята – едноцветно и дървесно. Всички вратички и чекмеджета са с плавно прибиране. Уредите са за пълно вграждане. Под горния ред шкафове е вградено осветление.

Кухнята има два колонни шкафа, като в единия са монтирани отделни вътрешни чекмеджета, а в другия –  голяма метална кошница за съхранение на продукти.

За да се постигне изчистена визия, не сме монтирали дръжки на горните вратички.

Използвани материали: 

Корпус, лице и видими части на кухнята – ламинирано ПДЧ. Работен плот и стенен панел – термоплот и термогръб. Панти и механизми на врати и чекмеджета – висок клас, с плавно прибиране и пълно изтегляне. Без дръжки на горен ред.

Кухня по поръчка Тихомира може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и кухненски аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.