Кухня по поръчка Мрамор

Кухня по поръчка „Мрамор“ реализирахме през 2019 г.

Извитите форми на шкафовете придават особена красота и усещане за комфорт. Долните шкафове са с пуш отваряне. Лицата им са от МДФ с естествен фурнир. Горните вратички са от МДФ, изпръскан с матирана боя.

Всички панти и чекмеджета са с плавно прибиране.

Използвани материали: 

Лице и видими части на горните шкафове – МДФ, изпръскан с боя. Лице и видими части на долните шкафове – МДФ с естествен фурнир. Работен плот и гръб – термоплот. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране. Електроуреди – за пълно  вграждане.

Кухня по поръчка „Мрамор“ може да бъде изпълнена от МДФ и по ваши размери, като ако желаете е възможно и да заменим мебелните дръжки с фрезовани.

Разполагаме с RAL каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена с покритие гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и кухненски аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.