Детска стая Студентски град

Детска стая Студентски град осъществихме през 2016 г. по проект на дизайнерско студио Кала дизайн. Пространството е ограничено и се наложи да се използва по най-рационалния начин.

Всички мебели са изработени от МДФ и масив, изпръскани с боя. Леглата имат фрезовани ракли откъм главата за прибиране на завивки. Две от стъпалата на стълбичката са във вид на чекмеджета с фрезовано чело. Поради липса на достатъчно място нагоре стълбата преминава във вид на напречни дъски за качване.

Гардеробът, етажерките и бюрото също имат лека фрезовка за придаване на по-класически стил. Бюрото е заоблено с цел да се избегнат острите ръбове в тясната детска стая.

Всички врати и чекмеджета са с плавно прибиране.

Използвани материали: 

Мебели – фрезован МДФ и масив, изпръскани с боя. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне. Дръжки.

Детска стая Студентски град може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и гардеробни аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.