Детска стая Валентина

Детска стая Валентина е проект  за обзавеждане с двуетажно легло и ракла, който реализирахме съвместно с дизайнерско студио Ди Сайн през 2019г. 

Двуетажното легло се състои от горен матрак с размери 100/200см и долно легло тип „сандвич“, в който има допълнителен матрак за изтегляне, разположен над две плитки чекмеджета. Долното легло може да бъде разположено и успоредно на горното легло. За допълнителна здравина на конструкцията подсилихме краката на леглото с табла. 

Към леглото е захваната стълбичка с няколко функции. От вътрешната страна тя осигурява гардероб с лост за сезонни връхни дрехи, а от външната служи като етажерка с вратички и чекмеджета.

Цялата конструкция е от фрезован МДФ, изпръскан с боя, а парапета изработихме от масив /бук/, отново изпръскан с боя по каталог. 

Специфичното в парапета е декоративното пано, което разчупва стандартната му предпазна функция, като внася елемент на красота и лукс. 

Използвани материали: 

Лице и видими части на мебелите – комбинация на МДФ с масив /бук/, изпръскани с боя. Корпус – ламинирано ПДЧ. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне. Дръжки.

Детска стая „Валентина“ може да бъде изпълнена и по размери на клиента.

Предлагаме възможност за изработка и от друг тип масив – чам, дъб, ясен.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Ако харесвате естествения цвят на дървото, е възможно и покритие единствено с лак или масла OSMO

Качественият мебелен обков и кухненски аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.