Детска стая Кирил

Детска стая Кирил реализирахме през 2019 година в София. Мебелите са изцяло по идея на нашия клиент. Изработихме ги от ламиниран ПДЧ. Единствено решетката на леглото е от масив /чам/, изпръскан с боя. Под горното легло е оставено голямо пространство, където се предвижда да се сложи мека мебел. Стълбите са във вид на изтеглящи се чекмеджета.

Конструкцията на леглото е напълно долепена до гардероба, който преминава в етажерка, а от нея излиза плотът на бюрото. По този начин се постига една обща визуална картина на обзавеждането. Всички врати са с плавно затваряне.

Използвани материали: 

Мебели – ламинирано ПДЧ. Парапет легло – масив /чам/, изпръскан с боя. Панти и механизми на врати – с плавно прибиране и пълно изтегляне.

Детска стая „Кирил“ може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и гардеробни аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.