Детска стая Изток

Детска стая Изток осъществихме през 2017 г., като част от цялостното мебелиране на апартамент в елитния столичен квартал Изток. Проектът е на дизайнерско студио Кала Дизайн.

Стенната декорация до леглото, гардеробът и бюрото са изпълнени от акрилни гланцови плочи MASTER PROFIL. Те са много издръжливи на надраскване, химикали, ултравиолетови лъчи и вода. Гланцът им има висок огледален ефект, който е подсилен в проекта от вградено осветление.

Плотът на бюрото е сдвоен за по-голяма издръжливост и оригиналност. Кантиран е с метален кант, който е в същия цвят като краката.

Етажерките са изработени от МДФ, изпръскан с два цвята боя. Нестандартната им форма внася усещане за движение.

Леглото е изцяло тапицирано. Има метална подматрачна рамка с повдигащ механизъм.

Използвани материали: 

Стенна декорация – акрилни гланцови плочи. Легло – тапицирано. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне. Пуш

Кухня Изток
Кухня по поръчка "Изток"
Спалня Изток
Спалня "Изток"
Дневна Изток
Дневна "Изток"
Детска стая Изток 2_легло
Детска стая "Изток 2"

Детска стая Изток може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и кухненски аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.