Детска стая Деси

Детска стая Деси е частен проект за детска стая за две деца, реализиран от нас през 2019г.

Обзавеждането включва две легла с чекмеджета и метални подматрачни рамки, голяма етажерка помежду им, стенни етажерки, бюро, ъглова етажерка и гардероб.

Мебелите са изпълнени в три цвята – бяло, жълто и синьо. Белите детайли са от МДФ, изпръскан с боя. Жълтите и сините – от ламиниран ПДЧ. Всички механизми и панти са с плавно прибиране.

Използвани материали: 

Корпус, лице и видими части на мебелите – комбинация от ламинирано ПДЧ и МДФ, изпръскан с боя. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне. Дръжки.

Детска стая Деси може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и кухненски аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.