Спалня Враца

Спалня Враца осъществихме през далечната 2013 г. по проект на дизайнера Иван Стефанов.

Всички мебели са от ламинирано ПДЧ. Цялостното решение е изпълнено в два цвята, дървесно и оранжево.

Гардеробът включва част с рафтове и част с лост за висящи дрехи. Тъй като стаята не е много голяма, за предпочитане беше да се направи гардероб с плъзгащи се врати. Механизмът му е с плавно прибиране.

Нощните шкафчета са с по едно чекмедже и издигнат нагоре рафт за поставяне на книги. Дясното нощно шкафче плавно преминава към тоалетката като се оформя усещането за една обща мебелна конфигурация.

Двете огледала – на средната врата на гардероба и на тоалетката придават усещане за по-обширно пространство.

Използвани материали: 

Лице и видими части на мебелите – ламинирано ПДЧ. Корпус – ламинирано ПДЧ. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране. 

Кухня Враца_проект бял
Дневна с кухня "Враца"
Детска стая Враца 4
Детска стая "Враца"

Спалня Враца може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и гардеробни аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.