Дневна с кухня Силвана

Дневна с кухня Силвана е луксозна класическа кухня, създадена по съвместен проект на мебелна фирма Ювелир с дизайнерско студио Кала Дизайн.

Следвайки изцяло желанията на нашата клиентка, изработихме класическа масивна кухня с таблени вратички, чела и колонки от естествено дърво – бук, боядисани с боя по избор. Заоблените вратички следват естествената извивка на стената. В горния си край всички шкафове завършват с орнаментален корниз, което придава допълнителен уют и лукс на кухнята.

Островът включва вратички, чекмеджета и място за съхранение на вино.  

Кухнята плавно преминава в холни витринни шкафове около камина, изработени също от масив /бук/, обработени и изпръскани с боя. В горния си край те отново завършват с корнизи.

Използвани материали: 

Лице и видими части – масив /бук/ с фрезовани вратички, изпръскани с боя. Работен плот – естествен камък -гранит. Електроуреди – изцяло вградени, с напълно скрит абсорбатор. Панти и механизми  – от най-висок клас с плавно прибиране, на фирма Блум.

Дневна с кухня Силвана може да бъде изпълнена и по размери на клиента.

Предлагаме възможност за изработка и от друг тип масив – чам, дъб, ясен.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Ако харесвате естествения цвят на дървото, е възможно и покритие единствено с лак или масла OSMO

Качественият мебелен обков и кухненски аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.