Спалня Дружба

Спалня Дружба изработихме за наш клиент през месец януари 2021 г. Всички мебели са изработени от ПДЧ, с декори на фирма Кроношпан. Пантите и механизмите са с плавно затваряне, висок клас. Отварянето на мебелите е чрез пуш механизми.

Обзавеждането включва ъглов гардероб, две нощни шкафчета, етажерки и шкафове над леглото, два високи шкафа симетрично от двете страни на спалнята и малко бюро до прозореца. Част от мебелите са със скосяване, за да се използва максимално пространството в стаята.

Леглото е с размери 160/200 см. и включва ракла за съхранение плюс четири дълбоки чекмеджета под матрака. С цел олекотяване на цялостната визия на обзавеждането не сме монтирали дръжки.

Използвани материали: 

Корпус, лице и видими части – ламинирано ПДЧ, 18мм. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране. 

Спалня Дружба може да бъде изпълнена по размери на клиента и с известни промени в зависимост от помещението. 

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и гардеробни аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.